نوشته زیر توسط حنیف مزروعی نوشته شده که از وبلاگ نویسان بازداشت شده بوده ، قسمت پرسش و پاسخ در مورد پرونده وبلاگ نویسان و گاز اشک آور و ... خیلی جالبه.

می خواستم قسمت های جالب رو قرمز کنم ! ولی دیدم خیلی قرمز میشه :) خو دتون همه اش رو بخونین !

 

 

ضمنا دیروز روزنامه توسعه در صفحه اولش در همین زمینه متنی رو نوشته که یه عده ناشناس کل روزنامه ها  رو یک ساعته خریدند تا دست کسی بهشون نرسه !

 



گروه سياسي: محمدباقر قاليباف، فرمانده سابق نيروي انتظامي كه براي حضور در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري از سمت خود استعفا داده است و اكنون از او به عنوان نامزد احتمالي اصولگرايان نام مي‌برند، روز گذشته در جمع دانشجويان دانشكده فني دانشگاه تهران حضور يافت.

فرمانده سابق نيروي انتظامي در ديدار خود با دانشجويان به سؤالات آنها در خصوص پرونده وبلاگ‌نويسان، نامه فرماندهان سپاه در 18 تيرماه سال 78 خطاب به خاتمي و نظرش در مورد حكم حكومتي پاسخ داد.

«كيهان» پاسخ اين پرسش را بدهد

مجري برنامه با خواندن قسمت‌هايي از نامه سرداران سپاه كه در 18 تيرماه سال 78 و همزمان با درگيري‌هاي كوي دانشگاه در روزنامه كيهان منتشر شده بود، خواستار پاسخگويي قاليباف در خصوص اين نامه شد.

محمدباقر قاليباف نيز در پاسخ گفت كه جواب اين پرسش را روزنامه كيهان بايد بدهد! و البته در ادامه در برابر اصرار دانشجويان و مجري برنامه مبني بر پاسخگويي صريح گفت: ما مصلحت انديشانه توصيه‌هايي به آقاي خاتمي داشتيم و بحث دشمني با ايشان مطرح نبوده است.

اما مجري برنامه قسمت پاياني اين نامه كه در زمان خود بسياري آن را تعبير كودتا كرده بودند را خواند و از قاليباف خواست تا توضيح دهد كه منظور سرداران سپاه از لبريز شدن كاسه صبرشان و وارد عمل شدن چه بوده است. قاليباف در پاسخ به اين سؤال تأكيد كرد كه «رفاقت وي با آقاي خاتمي بسيار قوي است». و در پاسخ به اينكه دقيقاً منظورتان از اين جمله چه بوده و چه اقدامي مي‌خواستيد انجام دهيد؟ گفت: «با كساني كه به خيابان ريخته بودند برخورد مي‌كرديم. اينها دانشجو نبودند و عده‌اي اراذل و اوباش بودند كه اقدام به شكستن شيشه‌هاي مغازه‌ها و... مي‌كردند.

قاليباف گفت كه «مي‌دانم دانشجويان از اين كارها نمي‌كنند و به اين كارها راضي نيستند».
در اينجا قاليباف كه در برابر اين پرسش قرار گرفته بود كه آيا شما كارت دانشجويي اين افراد را ديده بوديد، گفت: دانشجو فهيم است و اين نوع كارها را انجام نمي‌دهد.

اين جمع دانشجويان است نه بازاري‌ها

ظاهراً برخي دانشجويان از پاسخ‌هاي قاليباف قانع نشده بودند، چون يك دختر دانشجو با قرار گرفتن پشت تريبون خطاب به فرمانده سابق نيروي انتظامي گفت: آقاي قاليباف، اين جماعت جماعت اصناف و بازار نيستند. اينها دانشجو هستند و از نخبگان كشور، در جواب دادن به سؤالات آنها طفره نرويد.

اهمالات جزئي ناجا در پرونده وبلاگ‌نويسان

يكي از دانشجويان از اين كانديداي رياست جمهوري پرسيد: آيا اينكه متهمان پرونده وبلاگ‌نويسان توسط نيروهاي ناجا مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، صحت دارد يا خير گفت: من اين موضوع را پيگيري كردم. با متهمان اين پرونده جلسه گذاشتم و متوجه شدم كه خلاف قانون‌هاي جزئي رخ داد. مثل هل دادن يا زدن گاز اشك‌آور در ماشين حمل اين متهمان.

قاليباف گفت كه پرونده مأموران متخلف به دادگاه رفته است. پس از پاسخ قاليباف حنيف مزروعي كه از متهمان اين پرونده بوده است، در جايگاه پرسش قرار گرفت و خطاب به قاليباف گفت: چون در جاي ديگري دست من به شما نرسيده، در اينجا از شما مي‌پرسم: شما گفتيد اهمال‌هاي جزئي در پرونده وبلاگ‌نويسان صورت گرفته. من به چند نمونه از برخوردها كه شما از آن به عنوان اهمال جزئي ياد مي‌كنيد اشاره مي‌كنم. بازجو زير فشار جسمي و روحي از من خواست كه اعتراف كنم با خانم فلاني رابطه نامشروع داشته‌ام و يا خانم فلاني زير همين فشارها بايد اعتراف مي‌كرد كه با برخي از مسؤولان كشور رابطه نامشروع داشته است. آيا به نظر شما اعتراف‌گيري تحت فشارهاي فيزيكي و روحي اهمال جزئي است؟

قاليباف در پاسخ گفت: دقيقاً بگوييد چه فشارهاي فيزيكي بوده است؟

حنيف مزروعي پاسخ داد: فشار جسمي يعني با چشم‌بند رو به ديوار در اتاقي كه هيچ صدايي از آن خارج نمي‌شود مجبور به نوشتن خواست‌هاي بازجو شوي و اگر طبق ميل بازجو ننويسي مورد ضرب و شتم قرار بگيري...

دانشجويان شديداً تحت تأثير سخنان حنيف مزروعي قرار گرفته بودند و بارها سخنانش را مورد تشويق خود قرار دادند.

قاليباف سخنان مزروعي را قطع كرد و گفت: نه اين طور نبوده. اين حرف‌هاي شما، حرف‌هاي جديدي است كه در جلسه‌اي كه با هم داشتيم آنها را مطرح نكرديد. يكي از مشاوران من كه در آن جلسه حضور داشته الان هم اينجاست و مي‌تواند شهادت دهد.

حنيف مزروعي: كسان ديگري هم هستند تا شهادت دهند كه من اين حرف‌ها را قبلاً هم به شما گفته‌ام. شما در آن جلسه قول‌هايي مبني بر پيگيري اين ماجرا و برخورد با عاملان اين قضيه و قول رودررو كردن ما با بازجو را داديد. آقاي قاليباف، آيا ميزان عمل به قول‌هايي كه الان به عنوان نامزد رياست جمهوري به مردم مي‌دهيد، به اندازه قول‌هايي است كه به ما داديد؟

قاليباف در حالي كه به خاطر قطع كردن سخنان مزروعي از مجري برنامه تذكر دريافت كرده بود، در پاسخ به مزروعي گفت كه «برخوردها اين گونه كه شما مي‌گوييد نبوده است.»

فرمانده سابق نيروي انتظامي در ادامه گفت: من مأموري كه گاز اشك‌آور در داخل ماشين شما زده بود را مؤاخذه كردم. كار اين مأمور خلاف بوده چون از گاز اشك‌آور در ماه رمضان استفاده كرده بود.
گفتني است، يك مأمور نيروي انتظامي در داخل ماشيني كه وبلاگ‌نويسان در آن قرار داشتند، گاز اشك‌آور زده و با بستن در ماشين باعث آزار آنها شده بود.

قاليباف در پايان گفت كه من پيگير اين پرونده بوده‌ام و حتي پرونده برخي از متخلفان به دادگاه رفته است.
او مدعي شد كه مصطفي تاج‌زاده و قابل نيز در جريان اين امر هستند.

نمي‌دانم روزنامه مشاركت پايگاه دشمن بوده يا خير

پاسخ‌هاي قاليباف دانشجويان را قانع نكرد. زيرا باز هم يكي از دانشجويان در جايگاه پرسش‌كنندگان قرار گرفت و خطاب به او گفت: آقاي قاليباف من گمان مي‌كردم شما رئيس‌جمهور خوبي نخواهيد شد اما الان مطمئنم كه قطعاً رئيس‌جمهور خوبي خواهيد بود چون خيلي خوب آسمان و ريسمان را به هم مي‌بافيد و مسائل مبهم و بي‌ربط را در پاسخ‌هايتان مطرح مي‌كنيد.

قاليباف در پاسخ به اين دانشجو گفت: شما يك سؤال بپرسيد من مي‌گويم بله يا خير.
دانشجو: وقتي مطبوعات توقيف شدند، مقام رهبري گفتند كه اين مطبوعات پايگاه دشمن هستند. بلي يا خير؟

قاليباف: برخي بله. برخي خير.

جمعيت حاضر در سالن يكپارچه به تشويق دانشجو پرداخته و قاليباف كه نتوانسته بود پاسخ اين پرسش را بله يا خير بدهد، گفت: شما اسم روزنامه را بگوييد كه من پاسخ دهم.

دانشجو: صبح امروز؟

قاليباف: خير.

دانشجو: مشاركت؟

قاليباف: نمي‌دانم.

اين دانشجو در حالي كه مورد تشويق شديد حاضرين قرار گرفته بود، جايگاه را ترك كرد.

حكم حكومتي را قبول دارم

از قاليباف سؤال شد: «آيا حكم حكومتي را قبول داريد و اجرا مي‌كنيد.» در پاسخ گفت: نظر رهبري قطعاً كارشناسانه است. حكم حكومتي را قبول دارم هرچند كه بعدها معلوم شود كه اشتباه بوده است.

انتخابات مجلس هفتم عادلانه بود

فرمانده سابق نيروي انتظامي در پاسخ به اين سؤال كه آيا انتخابات مجلس هفتم را آزادانه مي‌دانيد، گفت: اين انتخابات را عادلانه مي‌دانم اما معتقدم آزادانه نبود و رفتار شوراي نگهبان در اين دوره از انتخابات مجلس رفتار خوبي نبود.

لازم به ذكر است، سايت انتخابات 9 كه نزديك به قاليباف است هيچ يك از بخش‌هاي پرسش و پاسخ وي را كه در خصوص پرونده وبلاگ‌نويسان بود منتشر نكرده است.